Over ons

Wij-Zien: Visie op vastgoed!

divider image

Wij-Zien is actief in vastgoed zowel op de woningmarkt als op de zakelijke markt. Omdat Wij-Zien dat deze markten een geheel eigen aanpak vereisen zijn we op beide markten actief met een unieke strategie:

Op de woningmarkt houden we ons bezig met hoge kwaliteit vastgoed-presentaties in opdracht van makelaars en particulieren.
Hier zijn we dus zelf geen makelaar! U als particulier kunnen we, indien gewenst, als matchmaker koppelen aan de bij ons aangesloten makelaars zodat u zelf een keuze kunt maken.

Op de zakelijke markt voor bedrijfsmatig vastgoed verzorgen we als full-service makelaar het gehele proces van aanhuur/verhuur en aankoop/verkoop van onder andere kantoren, bedrijfsruimten en winkelruimten. Natuurlijk maken wij naast onze kennis van de markt ook hierbij gebruik van de hoogste kwaliteit vastgoed-presentaties uit eigen huis.

Wij-Zien.nl biedt, middels haar site, een platform aan voor het zoeken en aanbieden van vastgoed.

Meer informatie over onze aanpak? Bekijk onze diensten of zakelijke diensten

“Uw vastgoed slechts een paar muisklikken verwijderd van een perfecte online presentatie!”

Waar we ons mee bezig houden

divider image

Succesvol uw vastgoed verkopen of vinden
Schakel Wij-Zien.nl in!

hexagon

1.092 Tevreden klanten

hexagon

33 Objecten online

hexagon

1.062 Verkochte objecten

hexagon

21 Aangesloten
makelaars

Het team van Wij-zien.nl

divider image

Verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Wij-Zien.nl

Hoe zal ik mezelf omschrijven? Creatief ondernemer, mensenmens, technisch perfectionist. De afgelopen 15 jaar heb ik ervaring op mogen doen als interieurontwerper, projectmanager van grote (af)bouwprojecten en mocht ik leiding geven aan technische, commerciële -en creatieve collega’s. In 2018 de stoute schoenen aangetrokken om, aan met name mezelf, te bewijzen dat ik een onderneming vanaf 0 uit de grond kon trekken Een rugzak en een camera gekocht om woningmakelaars te bewijzen dat het maken van de mooiste presentaties voor een aantrekkelijke prijs mogelijk is én altijd beter kan…Wij-Zien.nl was een feit. Doelstelling van Wij-Zien.nl was is en is te groeien in kwalitatief hoge dienstverlening binnen de vastgoedsector. Altijd zoekend naar leuke samenwerkingen, want bouwen aan elkaars onderneming doe je samen!

foto van Ruben Visser
hexagon

Ruben Visser

Partner

Verantwoordelijk voor vastgoedpresentaties

06-18203593

Enthousiast, sociaal, accuraat en zelfstandig, dat zijn een aantal kenmerken die bij mij passen. Vanaf het jaar 2000 werkte ik in een dierenartsenpraktijk. In 2018 ben ik Ruben gaan ondersteunen met het opzetten van Wij-zien.nl. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk en begin 2019 heb ook ik het roer omgegooid, mijn baan opgezegd en werk nu 2.5 dag per week in onze onderneming. Ik ben graag de ondersteunende factor en draag er zorg voor dat alles geolied loopt. Ik houd mij bezig met de facturatie, schrijf woningteksten en verzorg de planning. Al met al heel afwisselend werk…en daar houd ik van!

foto van Ilse Visser
hexagon

Ilse Visser

Front-office medewerker

Verantwoordelijk voor planning, administratie & boekhouding

In de dienstverlening van Wij-Zien staan 3 punten centraal:

divider image

Kwali-tijd

Wij-Zien dat je de tijd moet nemen om kwaliteit te kunnen leveren. We zijn snel, maar niet te snel! Kwaliteit kost tijd, we nemen nooit genoegen met haastwerk en snelle deals. Nee, we willen u begrijpen en u bieden wat bij u past. Uw missie en visie moet de onze worden en andersom. De kwaliteitsstandaard van Wij-Zien.nl is hoog en blijft hoog, met minder nemen we geen genoegen!

Niks is te gek

Wij-Zien dat vastgoed vraagt om meer dan standaard oplossingen. Wij hebben een actieve instelling en denken out-of-the-box. Wat ons betreft kan dat niet ver genoeg gaan. Maatwerk is bij ons de standaard!

Partnership

Wij-Zien dat de beste resultaten samen worden behaald. U weet als klant als geen ander wat uw onderneming/vastgoed uniek maakt. We luisteren graag naar u en brengen vervolgens onze eigen visie in. Dan gaan wij aan de slag om deze USP’s voor het voetlicht te brengen. Samen naar het optimale resultaat!

Al 1092 tevreden klanten gingen u voor!


Ik wil meer informatie