Pruylenborg 106

Pruylenborg 106

€ 235.000kosten koper

3332PB, Zwijndrecht

Verkocht
Soort aanbod: Koopwoning
90m² 261m³ - 1972
Delen:

Omschrijving divider image

Ruim opgezet 2 (voorheen 3) gelegen op een prachtige locatie! 

Dit appartement wat wij u nu te koop mogen aanbieden is gelegen op de 4e etage van een representatief appartementencomplex met liftinstallatie.

Opvallend is de ruime woonkamer aan de achterzijde met doorloop naar de eetkamer (voorheen slaapkamer). Op eenvoudige wijze is de eetkamer weer als slaapkamer in gebruik te nemen. Zeker het vermelden waard is het grote balkon, waar u kunt genieten van het vrije zicht over de omgeving! 

Het appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en horren. De woning is tevens volledig voorzien van fraai afgewerkte wanden en voorzien van een nieuwe tapijtvloer. Centrale verwarming geschiedt middels blokverwarming.

De ligging van het complex is echt ideaal. Naast het schitterende uitzicht op onder andere een vijverpartij is het complex op loopafstand gelegen van het grote winkelcentrum Walburg, de  bibliotheek en de scholen. Ook zijn de aansluitingen op het openbaar vervoer uitstekend! 

Een toekomstige bewoner dient er rekening mee te houden dat e.e.a. weer aangepast moet worden aan de huidige woonwensen.

Indeling:

Centrale hal
Keurige afsluitbare entree met de brievenbussen, bellentableau en de videofooninstallatie, trappenhuis en lift. 

4e ETAGE

Entree:
Ruime hal met garderoberuimte, toegang tot de woonkamer.

Woonkamer:
Afm. 7,80 x 4,28m. Ruime en lichte woonkamer met doorloop naar de keuken aan de voorzijde. De lichtinval is uitstekend door de grote schuifpui aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer is er een doorloop naar de eetkamer aan de voorzijde en een loopdeur naar de gang.

Balkon:
Ruim en zonnige balkon met een afmeting van 4,28 x 2,30m.

EETKAMER:
Afm. ca. 4,52 x 3,70m., gelegen aan de voorzijde. Vanuit de eetkamer is er een loopdeur naar de eerder genoemde gang, welke toegang biedt tot de badkamer, toiletruimte en de slaapkamer aan de voorzijde.

KEUKEN:
Afm. ca. 4,30 x 2,05/3,70m. gelegen aan de voorzijde en ingericht met een eenvoudige keukenopstelling. 

BADAKMER:
Afm. ca. 2,61 x 2,50m. ruime badkamer, welke voorzien is van een ligbad met douchegelegenheid, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine

SLAAPKAMER:
Afm. ca. 3,70 x 3,72m., gelegen aan de voorzijde en voorzien van een vaste kast. 

BERGING:
Op de begane grond van het complex is een inpandige berging aanwezig.

BIJZONDERHEDEN: 
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving;
- Actieve Vereniging van Eigenaren met een gezonde financiële positie.
- Maandelijkse bijdrage VvE € 180,71 per maand.
- Voorschot stookkosten / waterverbruik € 75,50 per maand
- Het appartement wordt verwarmd middels blokverwarming.
- Warm water middels boiler.
- Oplevering in overleg.

In de koopovereenkomst worden o.a. onderstaande clausules opgenomen. 

Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden anders liggen dan bij nieuwe woningen. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor de vloeren, het dak, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht. Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het woongebruik. 

Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden. Om dit risico te beperken heeft verkoper koper in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te doen voeren.

Kenmerken divider image

Overdracht
Vraagprijs:
€ 235.000 kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Bouw
Soort object:
Appartement
Type object:
Appartement
Bouwjaar:
1972
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte:
90m²
Externe bergruimte:
5m²
Inhoud:
261m³
Gebouwgebonden buitenruimte:
10
Indeling
Aantal kamers:
2
Parkeergelegenheid
Type parkeergelegenheid:
Openbaar parkeren

Locatie divider image

Contact divider image