Anjerstraat 140

Anjerstraat 140

-kosten koper

3333GE, Zwijndrecht

Verkocht
Soort aanbod: Koopwoning
- - - -
Delen:

Omschrijving divider image

Centraal gelegen 3-kamer (oorspronkelijk 4-kamer) appartement

Deze ruime galerijflat gelegen op de 2e verdieping heeft een gebruiksoppervlakte wonen van liefst 78m2. En de ligging is super centraal dichtbij alle voorzieningen:
Even oversteken naar winkelcentrum Kort Ambacht voor een boodschap, diverse basisscholen en voortgezet onderwijs voor uw thuiswonende kinderen, dichtbij het openbaar vervoer zoals de bus en het NS treinstation en uitstekende verbindingen naar de rijksweg A16. En ook sportclubs, horecagelegenheden en recreatiemogelijkheden zijn er in overvloed.

De kenmerken van dit aantrekkelijke appartement:
- Oorspronkelijk 4-kamer appartement
- Er is een lift aanwezig in het complex
- Zonnig balkon op zuidoosten
- Moderne keuken en badkamer
- Gehele appartement voorzien van een smaakvolle laminaatvloer
- Gebruiksoppervlakte wonen 78m2
- Ruime privé berging onder het complex van ca 13m2
- Bouwjaar 1970

Indeling:

2e verdieping: Entree, tochtportaal met meterkast, hal met toegang tot alle vertrekken. Keuken met recht keukenblok voorzien van onder- en bovenkastjes en apparatuur: gaskookplaat met oven, losse koelvriescombinatie, losse vaatwasser, magnetron en opstelplaats huurboiler. Toiletruimte met vloertegels en gedeeltelijk wandtegels en voorzien van vrijhangend toilet en handwasbakje. Badkamer met vloertegels en wandtegels en voorzien van wastafelmeubel, douchecabine en witgoedaansluitingen. 2 ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een walkin' closet. Vanuit de achterslaapkamer is het zonnige balkon bereikbaar.

Er is een actieve vereniging van eigenaren met een bijdrage van ca € 212,00 per maand (dit is inclusief voorschot stookkosten).
Oplevering per direct mogelijk.

Afmetingen:
Woonkamer 637 x 402
Keuken 334 x 217
Slaapkamer 361 x 331
Slaapkamer 402 x 345
Badkamer 217 x 179
Berging 402 x 318

Locatie divider image

Contact divider image