Nieuwkoopseweg 44

Nieuwkoopseweg 44

-kosten koper

2641PB, Pijnacker

Verkocht
Soort aanbod: Koopwoning
- - 23551m² 1926
Delen:

Omschrijving divider image

Paardenliefhebbers opgelet! Hier kan je wonen, werken en je hobby uitoefenen! Gelegen in het buitengebied met aan weerszijde prachtig uitzicht over het groen en het achtergelegen Balijbos! Deze vrijstaande woonboerderij (gemeentelijk monument) is voorzien van alle gemakken en biedt tal van mogelijkheden, vrij wonen maar binnen 5 minuten in het dorp! Het geheel bestaat uit 5 percelen van in totaal 23.551 m2. Naast het zeer grote perceel, biedt de woning ook een riant woonoppervlak en een enorme ruime zolder die nog naar eigen inzicht is in te delen. Vrij gelegen op loopafstand van recreatiegebieden het Balijbos en De groenzoom. Plaatsen als Den Haag, Rotterdam, Delft en Zoetermeer liggen op relatief korte afstand en er zijn goede verbindingen naar diverse snelwegen. De woning, 7 stallen, rijbaan, stapmolen en paddocks zijn de afgelopen 5 jaar verbouwd, aangelegd en geplaatst.


Kenmerken

• Perceeloppervlakte: 23.551 m2 (5 percelen)
• Isolatie: glas, voorzetwanden, dakisolatie woning
• Kozijnen: Hout, vernieuwd met dubbel glas
• Bouwjaar 1926
• Bestemming: wonen, erf, tuin
• Gelegen op eigen grond
• Energielabel: D (geldig t/m 02-06-2032)
• clausules van toepassing: ouderdomsclausule, asbestclausule
• Aanvaarding in overleg

KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend.

Den Braber & Te Riele Makelaars behartigt de belangen van de verkoper, wij adviseren u uw eigen aankoop-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden

Kenmerken divider image

Overdracht
Aanvaarding:
In overleg
Bouw
Soort object:
Woonhuis
Type object:
Vrijstaande woning
Bouwjaar:
1926
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte:
23551m²

Locatie divider image

Contact divider image