Geerweg 57

Geerweg 57

€ 1.295.000kosten koper

2461TT, Ter Aar

Verkocht
Soort aanbod: Koopwoning
627m² 2511m³ 4200m² 1900
Delen:

Omschrijving divider image

Een boerderij uit rond 1900 met een grote multifunctionele aanbouw in het Zuid-Hollandse Ter Aar. Op een totale perceeloppervlakte van 4.200 vierkante meter. Met een grote rustieke tuin met waardevolle oude bomen. En bijna onbegrensde gebruiksmogelijkheden. Van wonen en een combinatie van wonen en werken tot zelfs een volwaardige horecaonderneming. 

En de prijs? De koper krijgt heel veel toegevoegde waarde voor een prijs die meer dan concurrerend is met gelijkwaardige woon- en bedrijfsobjecten in de directe omgeving. Verkoopmakelaar Jan Kok kan u hierover alle ins en outs vertellen. Hij is bereikbaar op 06-54907061. 

Het perceel is gelegen net buiten de bebouwde kom van Ter Aar. Het dorp telt iets meer dan 9.000 inwoners en behoort sinds 2007 tot de gemeente Nieuwkoop. Het ligt midden in een landelijk en waterrijk gebied in de Randstad. Steden als Amsterdam (30 km), Leiden (17 km), Amstelveen (25 km), Alphen aan den Rijn (8 km) en Utrecht (48 km) zijn snel en gemakkelijk te bereiken. 
Het perceel wordt omsloten door de Geerweg en Reigersbos. Aan beide wegen heeft het een eigen toegangsweg. 

Een langgerekte en rietgedekte boerderij vormt het hart van het perceel. Het is grondig gerenoveerd en modern ingericht met behoud van klassieke stijlelementen, zoals een monumentaal balkenplafond, klassiek betegelde vloeren in de hal, een half open keuken met AGA cooker en ouderwetse raampartijen die uitzicht bieden op een prachtige tuin. 

De boerderij omvat een gecombineerde woon- en eetkamer van 10 bij 9 meter met een grote haardpartij en een open opkamer die thans gebruikt wordt als zitkamer. Het achterste gedeelte van de boerderij bestaat uit een multifunctionele ruimte van 9,65 x 8,83 vierkante meter met vele gebruiksmogelijkheden. 
Op de eerste verdieping bevinden zich naast twee badkamers, vijf slaapkamers. 

Direct grenzend aan de boerderij is een aanbouw met een diepte van 26 meter gerealiseerd met aan de achterzijde een ruime garage. Op de begane grond bevinden zich drie functioneel ingerichte kantoorruimten en een kleine aparte gym. De vrije zolder is geschikt voor berging of andere doeleinden. 

Het gebouwcomplex wordt gecompleteerd door een grote houten schuur met een overdekte carport. Het parkeerterrein biedt plaats aan minimaal 20 auto’s. 
De gebouwen worden omringd door een goed onderhouden tuin met grasperken en waardevolle oude bomen. Aan het einde van de tuin heeft men vanaf een vlonder uitzicht op een eilandje in een mooie waterpartij. 

Het perceel biedt volgens het bestemmingsplan ruime gebruiksmogelijkheden. Uiteraard voor gebruik als woning. Het perceel heeft momenteel een zogenoemde W1-bestemming voor bewoning door één gezin. Dubbele bewoning, bijvoorbeeld met medebewoners of familieleden die mantelzorg behoeven, is ook mogelijk én toegestaan. Met zijn huidige inrichting is het perceel uitermate geschikt voor wonen in combinatie met bedrijfsactiviteiten waarbij men naast typische kantoorfuncties ook kan denken aan bijvoorbeeld een atelier of antiquariaat. Het bestemmingsplan laat tenslotte ook ruimte voor een horecabestemming, zoals een bed and breakfast of een restaurant. 

Oplevering en overige voorwaarden in overleg. 

Vrijblijvende aanbieding: 
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Kenmerken divider image

Overdracht
Vraagprijs:
€ 1.295.000 kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Bouw
Soort object:
Woonhuis
Type object:
Vrijstaande woning
Soort bouw:
Zadeldak
Aantal bouwlagen:
2
Bouwjaar:
1900
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte:
627m²
Overige inpandige ruimte:
69m²
Externe bergruimte:
84m²
Perceeloppervlakte:
4200m²
Inhoud:
2511m³
Indeling
Aantal kamers:
12
Aantal badkamers:
2
Aantal toiletten:
2
Energie
Klimatisering:
CV-ketel, Hete lucht verwarming
Warm water:
CV-ketel
CV-ketel :
Eigendom
Buitenruimte
Tuin:
Rondom
Parkeergelegenheid
Type parkeergelegenheid:
Parkeergarage

Locatie divider image

Contact divider image