Brederodehof 20

Brederodehof 20

€ 195.000kosten koper

3341VA, Hendrik-Ido-Ambacht

Verkocht
Soort aanbod: Koopwoning
- - - 1960
Delen:

Omschrijving divider image

Op deze uitstekende locatie een fijne gezinswoning met een heerlijk vrij gelegen achtertuin!
 
Deze aansprekende woning heeft circa 85 m² woonoppervlakte, welke is verdeeld in onder andere een fijne doorzonwoonkamer met separate keuken. Op de eerste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping bestaat uit een voorzolder met toegang tot slaapkamer 4.
 
Zeker het vermelden waard is dat de woning vrijwel geheel voorzien is van kunststof kozijnen. De tuin is vrij gelegen en uitstekend gesitueerd op de zon. Aan de voorzijde wordt een vrij zicht geboden over de groene en ruim opgezette omgeving.
 
De Brederodehof is op loopafstand van winkelcentrum De Schoof met winkels zoals Hema, Kruidvat, Action, supermarkten en verswinkels. De wijk is kindvriendelijk met veel groen en diverse speeltuintjes!
 
Een koper dient er wel rekening mee te houden dat intern de woning op een aantal punten gemoderniseerd dient te worden.
 
Bent u benieuwd naar deze woning? Maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging! wij laten u de woning graag zien
 
Indeling:
 
Begane grond:
 
Entree, hal met meterkast (incl. glasvezelaansluiting), trapopgang naar de verdieping, kelderkast onder de trapopgang , toegang tot toiletruimte, woonkamer en keuken.
 
Woonkamer:
Afm. ca. 6,45 x 3,50m., doorzonwoonkamer met grote raampartijen aan de voor- en achterzijde, de vloer is afgewerkt met parket.
 
Keuken:
Afm. ca. 2,31 x 2,48m., gelegen aan de achterzijde en voorzien van een verzorgde keukenopstelling met diverse kasten, laden en losse apparatuur. Middels ene loopdeur toegang tot de achtertuin.
 
1e verdieping:
 
Overloop met opgang naar verdieping 2, toegang tot slaapkamers en de badkamer.
 
Slaapkamer 1:
Afm. ca. 3,71 x 3,50m., gelegen aan de achterzijde en voorzien van een vaste kast.
 
Slaapkamer 2:
Afm. 2,89 x 3,50m., gelegen aan de voorzijde en voorzien van een vaste kast.
 
Slaapkamer 3:
Afm. ca. 2,26 x 2,15m, gelegen aan de achterzijde en voorzien van een vaste kast.
 
Badkamer:
Afm. ca. 1,73 x 2,15m., gelegen aan de voorzijde en voorzien van een douchegelegenheid, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.
 
2e verdieping:
De nokhoogte van deze verdieping is ca. 1,92m.
 
Voorzolder met dakraam, de cv-installatie en toegang tot een  4e slaapkamer (ca. 3.53 x 1.97m.) voorzien van dakvenster.  
 
Tuin:
De achtertuin is ruim 10 meter diep en gelegen op het oosten. Gezien de afmeting is er altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden is. De tuin is bereikbaar vanuit de keuken, maar ook via een achterom. Er is een stenen berging aanwezig, voorzien van elektra.
 
Bijzonderheden:
In de koopovereenkomst zal een zogenaamde ouderdomsclausule worden opgenomen alsmede een artikel waarin wordt verklaard dat de verkoper het object niet zelf heeft bewoond en derhalve geen inzicht kan geven in specifieke bijzonderheden van het object.
 

Kenmerken divider image

Overdracht
Vraagprijs:
€ 195.000 kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Bouw
Bouwjaar:
1960

Locatie divider image

Contact divider image