Hoogaarslaan 16

Hoogaarslaan 16

€ 219.000kosten koper

2957EL, Nieuw-Lekkerland

Verkocht
Soort aanbod: Koopwoning
80m² 329m³ - 1966
Delen:

Omschrijving divider image

Vanuit dit GEWELDIGE AUTHENTIEKE HALFVRIJSTAANDE PAND heeft de Politie jarenlang gewerkt.
Dit voormalige politiebureau heeft een maatschappelijke bestemming en is daardoor in het bijzonder te gebruiken door voorzieningen ten behoeve van openbaar bestuur, openbare dienstverlening, religie, verenigingsleven, onderwijs, sport- en gymnastieklokalen, (kinder)dagopvang, opvoeding, cultuur, lichamelijke en/of geestelijke volksgezondheid. Inmiddels is gebleken dat de gemeente Molenlanden medewerking wil verlenen aan wijziging van de bestemming maatschappelijk naar bestemming " wonen". Gelet op de ligging en aard van het pand zou dit uitstekend mogelijk zijn. De begane grond heeft een oppervlak van circa 80 vierkante meter en op de eerste verdieping is middels dakramen en/of dakkapellen veel extra ruimte te realiseren. Het bijbehorende perceel is voornamelijk gelegen aan de voorzijde en biedt veel mogelijkheden voor parkeren, het creƫren van een terras of siertuin. Achter de woning is nog een binnenplaats gelegen alsmede een flinke eigen GARAGE.

Zoek jij een buitenkans om op een perceel van maar liefst 329 vierkante meter en met een inhoud van 450 m3 halfvrijstaand te wonen? Dat ook nog voor de prijs van een eengezinswoning? Laat het ons weten en maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

Indeling
Entree, toegang tot een 5-tal ruimtes en toegang tot de vlizotrap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Grote open ruimte met cv opstelling en mogelijkheden voor een vrije indeling.

Bijzonderheden
-De overdrachtsbelasting bedraagt 6%
-De huidige bestemming is "maatschappelijk". De gemeente Molenlanden heeft vooralsnog kenbaar gemaakt mee te willen werken aan een wijziging naar bestemming "wonen". Een omgevingsvergunning zal door de nieuwe eigenaar moeten worden aangevraagd en worden bekostigd. Daarbij is het van belang dat een particuliere koper zich realiseert dat met de huidige bestemming geen woningfinanciering verkregen kan worden. Verkoper is op zoek naar gegadigden die in staat zijn de woning op alternatieve wijze te kunnen financieren.
-Juridische levering zal plaatsvinden bij een projectnotaris. De kosten voor levering zijn voor rekening van de verkoper.
-Er is een recht van overpad van toepassing met de naastgelegen woning.

Kenmerken divider image

Overdracht
Vraagprijs:
€ 219.000 kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Bouw
Soort object:
Woonhuis
Soort bouw:
Schilddak
Aantal bouwlagen:
2
Bouwjaar:
1966
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte:
80m²
Overige inpandige ruimte:
33m²
Externe bergruimte:
18m²
Inhoud:
329m³
Indeling
Aantal kamers:
4
Energie
Klimatisering:
CV-ketel
Warm water:
CV-ketel
Buitenruimte
Ligging:
In centrum, In woonwijk
Tuin:
Achtertuin, Voortuin
Ligging tuin:
Zuidoosten
Parkeergelegenheid
Type parkeergelegenheid:
Openbaar parkeren

Locatie divider image

Contact divider image