Haagweg 143

Haagweg 143

€ 1.390.000kosten koper

2321AA, Leiden

Verkocht
Soort aanbod: Koopwoning
421m² 1379m³ - 2009
Delen:

Omschrijving divider image

Uniek in Leiden: een luxueus en zéér ruim appartement van 421 m² met een buitenterras van 25 m². Geheel gelegen op de bovenste woonlaag van de alom gerenommeerde Noordman-locatie aan de Haagweg. Het weidse uitzicht op de Rijn is werkelijk schitterend. In de parkeerkelder vindt u vier privé parkeerplaatsen en de berging die dit object compleet maken.

Een woning van dit kaliber is zeer zeldzaam in Leiden: er komt vrijwel nooit een appartement van deze omvang beschikbaar! Wanneer u veel ruimte wenst is dit met recht een buitenkans. De woning is in 2009 gebouwd, waarbij direct drie wooneenheden zijn samengevoegd tot een grote woonruimte.
Vanwege de omvang is deze woning zeker ook geschikt om met kinderen of senior-ouders te bewonen. Met een kleine aanpassing is voor hen zelfs een individuele ingang te creëren. Dit zou ook een perfecte aanvulling kunnen vormen bij het huisvesten van een au pair.

Architectuur:
Het geheel is een ontwerp van de Leidse architect ir. Kees Lau, zéér bekend van andere toonaangevende projecten in Leiden en omgeving. De kern van zijn werk is het maken van heldere, krachtige architectuur en de essentie van de opgave vertalen in een goed gebouw. Dat is terug te zien in dit complex. Het is een duidelijk statement, terwijl het toch goed opgaat in zijn omgeving.
Belangrijk onderdeel van het ontwerp van Kees Lau vormen de grote raampartijen. De buitenmuren van de woning zijn voor een groot deel opgebouwd uit glas. Hierdoor staat het appartement te allen tijde in contact met zijn omgeving, zonder dat een gevoel van geborgenheid in het gedrang komt. Verder zorgen de keuze van kleuren en materialen voor een bijzonder warm en huiselijk gevoel.

Afwerking binnen:
Niet alleen de buitenzijde is uniek. Ook van binnen is het appartement goed afgewerkt, waarbij telkens de keuze is gevallen op toepassing van de beste materialen. Dit is onder meer terug te zien aan de hoogwaardige vloeren, wandbekledingen, deuren, verlichting, zonwering etc.
Parkeren:
In de onderbouw van het complex bevindt zich een afgesloten parkeergarage voor bewoners. Het betreffende appartement beschikt over vier privé parkeerplaatsen, welke alle naast elkaar zijn gelegen. Tevens is er een aparte berging in de onderbouw aanwezig.
Optioneel zijn nog drie extra parkeerplaatsen met bergingen beschikbaar (vraagprijs op aanvraag).

Omgeving:
Gelegen op een absolute toplocatie in Leiden, op de hoek van de Haagweg en Churchilllaan. Behalve in de parkeergarage kunt u ook buiten - op eigen terrein - goed parkeren. Er is met de auto een snelle verbinding van en naar de snelweg A44 in de richtingen Amsterdam, Schiphol en Den Haag. Het centrum van Leiden met al haar voorzieningen, cultuur en gezelligheid ligt op loopafstand van de woning.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 421 m²;
- Buitenterras van ca. 25 m²;
- Beveiligde lift;
- Inclusief vier (4) privé parkeerplaatsen;
- Eigen grond, geen erfpacht;
- 9 kamers, 6 slaapkamers, 2 badkamers;
- Woonkamer van 13,50 bij 5,50 meter
- 2 ingangen (trap en lift);
- Luxueus wooncomplex;
- Een ligplaats voor een sloep of meerdere vaartuigen is bespreekbaar.

Oplevering en overige voorwaarden in overleg.
Voor meer informatie over bovengenoemd object kunt u contact opnemen met Jan Kok.

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Kenmerken divider image

Overdracht
Vraagprijs:
€ 1.390.000 kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Bouw
Soort object:
Appartement
Aantal bouwlagen:
1
Bouwjaar:
2009
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte:
421m²
Externe bergruimte:
148m²
Inhoud:
1379m³
Gebouwgebonden buitenruimte:
25
Indeling
Aantal kamers:
9
Aantal badkamers:
2
Badkamervoorzieningen:
Douche, Ligbad
Aantal toiletten:
3
Energie
Isolatie:
Volledig geïsoleerd
Klimatisering:
CV-ketel, Mechanische ventilatie, Vloerverwarming
Warm water:
CV-ketel, Gasboiler
Buitenruimte
Ligging:
Aan water, Vrije ligging
Parkeergelegenheid
Type parkeergelegenheid:
Garage

Locatie divider image

Contact divider image