Diensten

Onze diensten

divider image

Op deze pagina vindt u meer informatie over de diensten welke Wij-Zien.nl levert aan al haar opdrachtgevers. We hanteren diverse presentatiepakketten, tegen concurrerende prijzen. Klikt u hier wanneer u deze prijslijst wilt ontvangen. Wanneer u Wij-Zien.nl opdracht geeft haar diensten uit te voeren wordt er binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen. Per mail bevestigen we deze afspraak, geven door hoe lang we nodig hebben voor de opname en we sturen direct een checklist mee met aandachtspunten. Zo bent u er zeker van dat uw huis perfect online gepresenteerd kan worden!

Op de dag van uitvoering komt onze professional(s) om de opdracht uit te voeren. Hij/zij zal waar nodig nog de “puntjes op de i” zetten en met de grootst mogelijke zorg, de beste presentatie maken.
Via uw persoonlijke inlogpagina kunt u in één oogopslag de opname zien en indien gereed vrijgeven.

Fotografie

“You never get a second chance to make a first impression”.

Het allereerste waar de meeste potentiële kopers naar kijken, zijn de foto’s van uw woning / object. Om deze reden hecht Wij-Zien.nl zeer grote waarde aan hoogwaardige, professionele fotografie. Veel particuliere verkopers, maar ook makelaars en ontwikkelaars trachten zelf professionele foto’s te maken, maar fotografie is niet voor niets een vak. De juiste apparatuur, belichting, perspectieven, instellingen, daglichtintreding, nabewerking .. allen zaken welke de kwaliteit van die ene foto bepalen.

Wij-Zien.nl werkt daarom niet alleen met de beste apparatuur, maar veel belangrijker nog; met professionele fotografen.

Wenst u hoogtefoto’s (foto vanaf 7m hoogte) of 360 graden foto’s? Ook dit is uiteraard mogelijk bij Wij-Zien.nl!

Plattegronden

Wij-Zien.nl heeft bouwkundige experts in dienst welke volgens de NEN-2580 uw woning / vastgoed inmeten & opnemen. Vervolgens verwerken onze bouwkundig tekenaars de inmeetgegevens in een hoogwaardig tekenprogramma tot een digitale plattegrond.

Deze plattegrond wordt in 2-D én 3-D aan u ter beschikking gesteld.

Video

Steeds vaker wordt video ingezet als medium om bij potentiële kopers de aandacht te trekken. Soms meer dan foto’s geeft een video namelijk een goed beeld van de ruimtes en hoe deze met elkaar verbonden zijn, een video laat niets aan de verbeelding over.

Net als fotografie is videografie een vak, enkel een professional weet hoe hij een woning / object het beste kan en moet presenteren aan de potentiële koper. De videografen zijn getrainde professionals welke beschikken over de beste apparatuur en software om een uitstekende video voor u te verzorgen.

Kenmerken

Wij-Zien.nl neemt alle belangrijke kenmerken van uw woning / vastgoed op. U kunt hierbij denken aan de verwarmings- installatie van uw woning, het aantal toiletten, de apparatuur inuw keuken , badkamervoorzieningen .... kortom alles wat van belang kan zijn om uw woning / vastgoed beter in kaart te brengen .

Matchmaker

Wij-Zien.nl helpt u indien gewenst met het vinden van de makelaar die zijn diensten conform uw wensen en uw budget kan leveren. Wij-Zien.nl heeft een uitgebreid lokaal netwerk van de beste makelaars. Nadat Wij-Zien.nl de opname van uw woning heeft verzorgt, kan zij een zoekvraag uitzetten naar alle makelaars in dit netwerk. Geïnteresseerde makelaars nemen dan telefonisch of via mail contact met u op en verzorgen een aanbieding op maat.

Zo kunt u meerdere aanbiedingen thuis vergelijken en in alle rust een weloverwogen beslissing nemen. De door u gekozen makelaar zal zorg dragen voor een zorgeloze verkoop van uw woning / vastgoed.

In de Spotlights !

divider image

Elke week plaatst Wij-Zien.nl een 3-tal bijzondere woningen in de spotlights.

Deze woningen krijgen extra aandacht op onze homepage en op onze diverse social-media kanalen.

Uw woning in de spotlights krijgen ? Via onze Facebook pagina wordt elke week gemeld hoe u ervoor kunt zorgen dat uw woning in de spotlights wordt gezet op Wij-Zien.nl

Onze Reviews

divider image

Vele opdrachtgevers hebben de diensten van Wij-Zien.nl al mogen ontdekken