Zakelijke diensten

Aanhuur en aankoop bedrijfshuisvesting

Uw bedrijfspand zegt veel over uw bedrijf. Het is het visitekaartje wat naadloos moet passen bij de identiteit van uw onderneming. Daarom willen wij graag eerst uw bedrijf leren kennen voor wij aan de slag gaan. Vervolgens gaan we samen met u een heel aantal vragen beantwoorden. Is in uw situatie koop of huur het meest aantrekkelijk? Wat is de optimale verhouding tussen kantoor en bedrijfsruimte? Welke doorgroeimogelijkheden dient de locatie te hebben? Wat zijn de eisen op het gebied van bereikbaarheid? Welke voorzieningen dient het pand te hebben? Etc, etc. Gewapend met deze kennis zullen wij vervolgens op zoek gaan naar passende ruimten (testfit). We maken dan graag een schets met de indelingsmogelijkheden zodat u kunt zien wat de mogelijkheden van de betrekkende ruimten zijn voor uw onderneming. Ook rekenen we u indien gewenst de exploitatiekosten voor zodat u een goed beeld van de kosten op de langere termijn krijgt. Na het maken van een voorlopige keuze starten wij het onderhandelingstraject waarbij we gaan voor de beste deal!

Verhuur en verkoop bedrijfshuisvesting

Door onze jarenlange (beleggings)ervaring op de vastgoedmarkt weten wij als geen ander wat nodig is voor een succesvolle transactie. Samen met u gaan we om de tafel om te zien welke doelgroepen we met uw ruimte kunnen aanspreken. Ook adviseren wij u over eventuele renovaties/aanpassingen die vooraf nodig zijn voor het behalen van een optimaal resultaat. Wij bieden alleen ruimten aan waarbij we zelf achter de prijs- kwaliteitsverhouding kunnen staan. Ons doel is niet een zo groot mogelijke ‘portefeuille’ maar de beste deal op de kortste termijn! Dat is tenslotte ook wat u van ons verwacht! Nadat we afspraken hebben gemaakt over de prijs en voorwaarden zorgen wij voor een perfecte presentatie van uw bedrijfspand op het internet. Daarbij halen wij alles uit de kast! Denk aan video’s, 3d plattegronden, inrichtingsschetsen etc. Vervolgens voeren wij namens u de onderhandelingen waarin we gaan voor het optimale resultaat voor u als klant!

Heronderhandelen

Loopt uw huurcontract af maar overweegt u om door te huren? Gebruik dit moment om een betere prijs en/of betere voorwaarden te bedingen! Wij bieden deze dienstverlening aan op basis van No- Cure No-Pay. Kortom u heeft niets te verliezen en veel te winnen. Laat ons u verrassen met een mooie besparing op uw jaarlijkse kosten!

Professionaliseren presentatie

Wij weten als geen andere hoe belangrijk een perfecte presentatie van uw vastgoed is. U kunt hiermee uw bereik onder potentiele kopers en huurders zeer sterk vergroten. En daarmee uiteraard ook uw kansen op een succesvolle transactie. Wij bieden uw tegen een zeer scherp tarief een complete presentatie. Denk daarbij aan de volgende elementen: foto’s, video’s, plattegronden, inrichtingschetsen etc.